АНАЛІЗ ТРІЩИНОСТІЙКОСТІ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ЕЛЕМЕНТІВ МОСТІВ ЯК ПРАКТИЧНИЙ АПАРАТ ПРОГНОЗУ РЕСУРСУ - YANCHUK, L. L. (Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика, 2014)
Мета. Розробка методології прогнозу ресурсу згинаних залізобетонних елементів мостів на етапі проектування. Методика. Теоретичне дослідження. Результати. Отримано новітній алгоритм прогнозу ресурсу елементів залізобетонних мостів в процесі проектування. Наукова новизна. Вперше пропонується методологія проектування згинаних залізобетонних елементів мостів на заданий строк служби. Практичне значення. Отриманий алгоритм є практичним інструментом управління ресурсом залізобетонних елементів автодорожніх мостів в процесі проектування.