ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА ВОЛОДИМИРА ДМИТРОВИЧА ПЕТРЕНКА - ТЮТЬКІН, О. Л. (Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика, 2025)
Стаття присвячена пам’яті видатного вченого в області буровибухових робіт професора Володимира Дмитровича Петренка.