УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ СИСТЕМАМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ БУДІВЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА НА ОСНОВІ ПІДТРИМКИ ЄДНОСТІ МОДЕЛЮЮЧИХ УМОВ - Pshinko А. N.; Pavlov, I. D.; Radkevich А. V.; Arutyunyan I. А. (Мости та тунелі: теорія, дослідження, практика, 2015)
Моделювання логістичної системи, а саме взаємозв’язків логістичних і організаційно-технічних заходів щодо поліпшення розвитку будівельних процесів з урахуванням міжсистемних зв’язків на стиках і нічийних зонах. Під логістичною системою розглядається адаптована система управління заходами в процесі виробництва.